Bokföring och redovisning

Bokföring Erfarenhet; i över trettio år har jag redovisat i företagsformerna EF, HB, KB och AB - med ett småföretagarperspektiv. Har även uppdrag som revisor i ekonomiska föreningar (kooperativ, ideel förening). För närvarande driver jag ett aktiebolag (AB).
Som företagare oavsett företagsform har vi inget val - bokföringen skall göras. Tycker du att det är svårt, eller helt enkelt inte hinner med, då är ett bra alternativ att köpa tjänsten.

Jag kan också skräddarsy en kurs för dig, då du arbetar med ditt företags verifikationer/uppgifter!

Så här kan vi göra

Lämna dina verifikationer och underlag, helst sorterade i kronologisk ordning. Efter angiven kontoplan gör jag bokföringen och kör ut dagbok/huvudbok med momsunderlag. Vill du kan jag dessutom exportera till en SIE-fil (SIE 4), som du kan använda i ditt ekonomiprogram (importera SIE 4).

konteringPersonlig handledning

Har du som ambition att på sikt ta över din egen bokföring/administration, kan vi sy ihop ett lämpligt paket. Du får personlig handledning utifrån dina behov.

Jag använder bland annat Visma Administration 2000, Visma Enskild Firma, Visma Anläggningsregister, Visma Skatt och Visma Bokslut.

Kostnaden debiteras per timma - eller fast pris enligt avtal.